Våra tandläkare, tandhygienister och utrymmen

Personal

Hos Tandläkarna får du ditt eget vårdteam, som görs upp av en ansvarig tandläkare samt minst en tandhygienist eller tandsköterska. Vid behov tar vi med en oral kirurg eller annan specialtandläkare i behandlingarna. Du bemöts alltid av ett bekant team som känner dig, dina tänder och ditt leende bättre än någon annan.

Tandhygienist

  • Nina Ekqvist

Tandskötare

  • Jennie Larsson

Tandvårdsbiträde

  • Camilla Dannström
  • Pamela Förström

Receptionist

  • Therese Öberg

Tandläkare och specialisttandläkare

Tom Björkman, tandläkareBehandlingar: Bastandvård
Specialintressen: Fast protetik, broar i porslin samt tandimplantat.

Tom blev färdigutbildad tandläkare 1979 i Åbo och arbetade därefter fem år som hälsocentralstandläkare i Österbotten. Sedan dess har det varit privatpraktik på Åland som gällt och Tom har finslipat sin konst, blivit erfaren och innovativ. Hos Tandläkarna uppskattar Tom i synnerhet den glada, muntra personalen som också är allerta och tar patienten i centrum. Sedan är det ju omöjligt att inte beundra den moderna, stillsamma miljön kliniken har.

Toms motto är att med kontinuerlig vård uppnå hälsa. Han bidrar till det med en noggrann och innovativ ansats. Det är lätt att känna sig trygg under Tomas behandling, eftersom han lyckas förmedla sin kunskap och hur han skall gå tillväga.

På Tandläkarna känner man sig omhändertagen som patient. 'Kommer du till mig är du viktigast' säger vi”. - Tom Börkman

Pontus Josefsson, tandläkareBehandlingar: Bastandvård

Profilen är på kommande!

Reijo Niittynen, kirurgBehandlingar: Tand- och käkkirurgi

Profilen är på kommande!

Jan Remmer, tandläkareBehandlingar: Bastandvård
Specialintressen: Protetik ja kirurgi

Profilen är på kommande!

Utrymmen

Tandläkarnas harmoniska och lugna lokaler finns i Mariehamns centrum. Väntrummet har en skön, spa liknande känsla och varje behandlingsrum har sin särskilda karaktär med olika teman och färger.

Kliniken är belägen på andra våningen och är tillgänglig via en hiss. Låga trösklar och breda dörröppningar underlättar besöket för rörelsehindrade.

Med 8 behandlingsrum är vi den största tandläkarmottagningen på Åland. Som patient medför det fördelar, t.ex. att vi kan anskaffa den nyaste teknologin och hålla öppet året om!